Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Landet Bortomstans...


I Dina underbara

ögon

syns det när

Du

far långt långt bort

Vart far Du?

Jag vill vara med

Dig då!

Jag vill fly

Fly tillsammans med

Dig

till
långt
långt
bort...




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-30 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia