Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bönen är skriven på Teckenspråk och inte Svenska, är medveten om de svenska felen i bönens text. Jag beskriver ett underbart ögonblick då jag ber i kyrkan inför människor tillsammans med min kollega och vän, skulle så gärna vilja visa er ...


Herrens Bön Når Ut Till Honom Vem Än Som Sjunger



Jag ser korset, jag ser människorna framför mig
Jag ser min vän bredvid mig


GUD VÅR FADER I HIMMEL

Vi två står tillsammans här
Sjunger av våra hjärtans lust


VI BE DITT NAMN BLI ÄRAT

Ber av våra hjärtans lust
Jag ser Dig sjunga medan händerna flyger i luften som på moln


DITT HIMMELRIKE öka-öka-öka

Vänder ögonen mot skyn
Känner min hand flyta genom luften,
som om det fanns ett motstånd i luften och vatten i ådrorna


DIN VILJA LYDA där HIMMEL py JORD

Jag ser människorna följa efter Oss,
med synen glittrande följer våra flygande händer


GE BRÖD VI BEHÖVER VARJE-DAG

Jag ser Dig snubbla på orden men jag blundar och sjunger vidare
som om Inget hänt


FÖRLÅT VÅR SYND

Jag öppnar ögonen igen och ser att Du sjunger igen
Denna bön kan ingen bedja falskt


SOM VI HAP FÖRLÅTA VARANDRA

Denna sång kan alla sångare sjunga
Denna sång kan alla njuta av, oavsett religion eller ateist


HJÄLP OSS UNDVIKA FRESTELSE

Se mig Gud, Se Våra händer sjunga för Dig
Se Våra hjärtan sjunga för Dig!


RÄDDA OSS FRÅN ONDO

Se Allt folk här röra sina händer för Dig
Se damen där som kommer varje gång,
Se henne med ett förflutna,
Se honom med ett tacksamt arbete...


HIMMELRIKA MAKT ÄRA DIN EVIGHET

Se Oss Alla!
Jag ser Dig låta dina händer sjunka ned,
precis som jag.
Förutom ett sista ord ...


AMEN

Nu tystnar Vi,
Nu går Vi till våra stolar igen och sätter oss ned


Vi ler mot varandra
Ännu en lyckad Sång
ärad åt Gud





Fri vers av Skymningens Miia
Läst 745 gånger
Publicerad 2007-11-20 21:32



Bookmark and Share


  P o e t r y S o f i e
Vackert som när fåglarna svävar bland molnen och med ett sådant bra budskap sedan! Det är en konst att skriva ner känslan med ett möte med Gud. Underbart fint, god bless.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia