Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Himlen runt hörnet" av Mauro Scocco/Lisa Nilsson Givet!


Han sjöng till mitt hjärta



Jag ler

Du ler
Blygt
slår ett ackord på din gitarr


"Så många människor omkring mig
Utan varken mening eller mål
Alltid nån som blir över
Säg mig, varför blir det alltid så?
"


Jag skrattar
Hjärtat hoppade just till av ren pur glädje

Aldrig hade jag trott
vågat tro
att någon människa skulle få för sig att sjunga

För lilla mig

Du ler
ditt vackra leende
som alltid får mig att känna mig härligt skummig i tanken


"Nån däruppe måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl ändå hans tur
Min tur att träffa nån, som vet vad jag behöver
Det verkar som mina ensamma dar, för alltid är över
"


Dina glittrande ögon
som hav jag tusen gånger om drunknat i

Dina smala händer rör sig över den oljade gitarren
sjunger för mig


"Jag har himlen runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om, himlens alla små stjärnor
Sjöng för mig, å dom sjöng för dig
I en underbar refräng
Nu är himlen runt hörnet för mig
"


Och jag som trott att ord inte räcker till
Men dina ord sjunker rakt in i mitt hjärtas innersta

Jag trodde inte att det var möjligt
men jag älskar dig allt mer
för varje ord

Smeker ditt ena knä
du får inte försvinna
du måste vara verklig

Detta ögonblick måste vara verkligt


"Å jag reste runt jorden
Men du fanns, här mitt framför mig
Gud vet vad jag hade gjort, och hur jag hade mått
Om jag inte träffat dig
Jag levde som ett träd för vinden
Tog kärlek där jag fick den
Dagen som den kom
"


Du viskar

- Jag älskar dig

och fortsätter


"Jag har dig nu som vet vad jag behöver
Det verkar som mina ensamma dar, för alltid är över
"


Det stack till i mitt hjärta
Det svällde till

Dina så goda och underbara ögon som ser in i mina

Trodde att jag skulle tröttna på en snäll man
men jag tröttnar aldrig på Dig

Du som kommer med en vit ros varje fredag


"Jag har himlen runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om, himlens alla små stjärnor
Sjöng för mig, å dom sjöng för dig
I en underbar refräng
Nu är himlen runt hörnet
Jag sa himlen runt hörnet
Du är himlen runt hörnet för mig
"


Du som sjunger för mig...


"Jag har himlen runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om, himlens alla små stjärnor
Sjöng för mig, å dom sjöng för dig
I en underbar refräng
Nu är himlen runt hörnet
Jag sa himlen runt hörnet
Du är himlen runt hörnet för mig ....
"




Jag vaknade
ryckte till

Det var bara en dröm

Ser på vita kudden framför mig




Dina vackra ögon ser tillbaka på mig

Viskar i lugnet som råder i rummet

- Jag drömde att du sjöng för mig

Du skrattade

- Räckte inte det med igår kväll?

Jag ler


- Älskar dig
- Jag älskar dig också




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 492 gånger
Publicerad 2008-09-26 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia