Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hugg hellre av min vänstra hand och fötter än den högra handen


Jag Inget och Pennan


det svarta spåret över den svagt knottriga ytan


Frihet


En hel bild

En hel makalös känsla


Linjer med röster i

Linjer med dans i

Linjer med skrik i


Rörelse

Är här

men ändå
Inte

Är borta inuti
handen

Inuti
den lilla pinnen i handen

Inuti
spetsen

Inuti
spåret som skriker ut
Allt

Jag tänker inte
Jag känner inte

Pennan tänker
Pennan känner
allt jag tänker och känner

jag är inget
förutom Pennan

Jag är inte här

Mjuka
Hårda


Kolsvart rakt strek
tvärsöver
Allt

Min älskade ljög för mig!

Böjd båge grå som aska
En början på en dansös rygg

Jag njuter


Ur pennan flöder
Blod
flöder
Jag

Ur pennan föds
Jag

föds mina tankar
till verklighet


Ung kvinnlig dansös
ryggen böjd i lugn ljuvlig rörelse
armar över huvudet i smekning av luften
Hjärtat bultar
Svetten pärlar
Ren skär helig njutning i ansiktet
Dansen är allt
i bilden


Bilden ljuger


Det var bara min tanke


Min tanke som föddes




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 477 gånger
Publicerad 2008-08-27 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia