Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova säng,säng,säng

Tröttheten i kroppen är tyngre än nygjutet bly..
Själen letar efter alternativa vägar att fly..
Vardagen slukar all energi, sängen är din lierade..
Alla hjärnceller har blivit långtidspermitterade..
Kylskåpsdörren är bastantare än ett kassaskåp..
Spegeln på väggen hotar att polisanmäla dig för dråp..
Ångesten ligger som en växeltelefonist och lur-passar..
Urdruckna spritflaskor står i hallen i stora Ica-kassar..
Då är det skönt att sova....................





Fri vers av Berra Bäver
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-30 20:00



Bookmark and Share


    Anna Andersson
Mmmm...........
Drar täcket över huvudet och somnar om igen.
2006-11-30

    Cammo
Ha, den var fin, lite rolgit med olika ord och så, men ändå.. seriös? JAg gilalde den, visst e de skönt att sova
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver