Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också kom födelsedagen

 

 

Somnade inte förrän sent

klurade på mitt sedan länge påbörjade

korsord inför framtiden

efter fem miuters slutlig sömn

kom de andra in

mina ljus var tända

och jag var yrvaken

 

hade knappt fått vila i frid alls den natten

 

också kom födelsedagen lite försent




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 164 gånger
Publicerad 2006-12-01 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*