Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållplats till livet

 

 

I min livmoder finns inget annat

 

än en hållplats till helvetet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 108 gånger
Publicerad 2006-12-01 02:47



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Starkt! Du ser födelse som ingång till helvete... jag har en annan syn på detta, varken himmel eller helvete... bara en resa. Hur den blir beror på vilka turister vi är.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*