Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mitt hjärta.

Du får mitt hjärta i din hand.
Du får känna värmen som jag delar med mig.
Dunkandet som bultar mot dina fingrar.

Din stora hand kan omfånga hela mitt hjärta.
Jag litar på dina fingrars tyngd,
att det hjälper mitt blod att gå runt.
Du får mitt hjärta i din hand.




Fri vers av Masken
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-12-01 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken