Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnkram

 

Ytan är stilla, inte en krusning förråder
den bottenlösa skräck
som hållit mig så länge.
Eller kanske har vi hållit varandra,
en omfamning som hårdnat med åren.

 

Ingen vågar släppa.

 

Jag närmar mig sanningen.




Fri vers av Sara Boström
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-12-01 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström