Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Strindberg




Jag rids av tokiga griller
tuggar små vita piller
och tror
att hela världen
en gång
skall få det bra


Men till dess
är det synd om människorna
som käre gamle Strindberg sa´




Övriga genrer av Bim
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-12-02 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim