Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man när minnet inte räcker till?

Hur kan en natt bli något man aldrig glömmer?
Vad gör man när minnet inte räcker till?
Man blundar och bort sig drömmer
Till en plats där bara du och jag finns till...




Fri vers av Jennie1127
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-12-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127