Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man då?

Vad gör man när han man älskar inte finns där när man behöver honom?
Vad gör man när det gör så ont? Vad gör man då?
När man vill att han ska ligga där när man vaknar
När man vill att han ska hålla om en när man ska sova,
När man vill att han ska kyssa en och berätta hur mycket han älskar en?
Vad gör man då?
Vad gör man när han inte är här och tittar på en med sina fina ögon på sättet bara han kan?
När han inte bryr sig? Vad gör man då?
Vad gör man när man bara längtar och saknar?




Fri vers av Jennie1127
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-12-02 22:50



Bookmark and Share


  utstött
Ja, helt underbar!!
Varje del, varje rad, varje tanke bakom
orden är bara perfekt!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127