Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse vid ett qui gong pass, då vår lärare sa att hon såg våra auror, då visste jag att jag kan känna den, min egen aura.


Qui Gong

Känner
trådarna
som deg eller magnetism
osynligt
fantastiskt
kan jag röra min yttre kropp
min aura
och bara veta
att den finns där...




Fri vers av solomi
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-12-03 19:34



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
underbart som få, måste varit en häftig upplevelse, mycket energi vi utsöndrar
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi