Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en önskan

 

 

Önskar mig en dröm i mitt hjärta

 

kärlek

 

och en ängel på min axel




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 130 gånger
Publicerad 2006-12-04 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*