Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de kommande



ni märkte aldrig
att när jag lämnat mikrofonen ensam kvar
omsvärmad av allt det outtalade
att jag då fortfarande smekte er alla och
talade till era skuggor över vilka ni kröp ihop
och väntade
på nästa












Fri vers av alfa VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-12-04 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tror mig förstå en liten del av den
det outtalde tänker vi på
efter att det talade ordet har sagt sitt.
2006-12-30

  Shininkagemusha
Vackert. Värmen syns.
2006-12-04

  Lola
Jo, jag märkte det, kära alfa-hanne. =)
Lolalove 4-ever!

Förresten - fin dikt.
2006-12-04

  Dan Linder
ljuvligt och intimt. Jag bjuder dig på en Kilkenny nästa gång vi ses!
2006-12-04

  Daniel_78 VIP
värst vad du får till det då :) helskön
2006-12-04

  Cris
jodå..lite :-)

och du märktes även
med dina få väl valda ord
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén