Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerar på nytt de texter jag framförde vid poetträffen i Stockholm i lördags. tolkning till Svenska av \"Mr Kicks\" av Oscar Brown Jr


Mitt namn är Mr Kicks



tillåt mej presentera mej
mitt namn är mr Kicks
mitt tillhåll är ett råtthål
nere längs med floden styx
sänd hit utav Hin Håle
för jag kan så fula tricks
till alla stackars satar
som är torsk på flärd och lyx

jag undervisar undergång
från satans egen bok
serverar ljuva frestelser
till dej din stackars tok
jag hälsar från min håla
nere längs med floden styx
tillåt mej presentera mej
mitt namn är mr Kicks

hör du gammelvargen tjuta
efter lammkött, kan du sluta
dig till att han jagar efter kicks
ungdom uti farozonen
lever blott för sensationen
sex och knark och rock,n roll; kicks

jag finns till hands och levererar
Kicks är alltid eftertraktad
ruinerar perverterar
var och en betrodd och aktad

svarta damen ur sin skugga
dyker upp och söker lugga
kärlekskranka pojkar på pix
så oskuldsfull och ofördärvad,
blev hon i sin ungdom värvad
till att tjäna mej, mr Kicks

kicks, Jag erbjuder kicks
kicks, inget annat än kicks

Hin Håles enkle sändebud
till tjänst mot skälig dricks
sök upp mej vad du än vill ha
mitt namn är Mr kicks!






Fri vers av Anders P VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-12-04 10:04



Bookmark and Share


  Lola
Så jäkla bra och skön! Både texten och du!
2006-12-07

    ettolrahC
Jag kan läsa den här om och om igen!
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP