Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med anl av framförandet vid poetträffen i lördags.


äh nu ba\' liksom

ja\'har allti\' sagt \"de\' ska va\' raka puckar
och näre blåser på e\'nte ja\' den som duckar
ja\' e\'nte den som e hemmad och sluten
när andra står som frågetecken häver ja\' upp truten

äh nu ba\' liksom
liksom ba\'
asså, tss ba\' f\'att
men hallå

ja dejta me\'en brud som va\' söt å fin
å sa häng me\' en repa på min muskelmaskin
hon blev nog lite impad när ja\' laja me\' gasen
men när ja\' öppna käften blev de ba\' rena knasen

äh nu ba\' liksom
liksom ba\'
asså tss ba\' f\'att
men hallå

sen tänkte ja\' man måste bergis skärpa upp
själva stajlen på tugge\' annars får hon väl krupp
för innerst inne e\' vi liksom bergis ganska lika
sen sa ja\' faktiskt skaru hänga me\' på en fika

hon sa

äh nu ba\' liksom
liksom ba\'
asså tss ba\' f\'att
men hallå




Fri vers av Anders P VIP
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-12-04 10:07



Bookmark and Share


  sorgsen
Och jag väntar lyckligt på skivan som kommer på posten (snart?)

LOVE IT!
2006-12-06

  Roger VIP
Den här låten är ju hur skön som helst. Man blev glad av den till att börja med och texten är ju precis på pricken hur barnen pratar.
2006-12-04

    anakin
ja du... herregud... det är ju faktiskt så det låter.
skoj att läsa den.
2006-12-04

  Rachel Roth
instämmer med de andra!
2006-12-04

  Rachel Roth
instämmer med de andra!
2006-12-04

  Cris
*applåd* igen..

den var bara hur störskön som helst
att höra ... kanonbra

och det var kul att läsa den igen.
*trasslar in mig i tungan*
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP