Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det okej att jag...

är det okej att jag saknar dig... alltid?
är det okej att jag tänker på dig ibland... ofta... alltid?
är det okej att jag vill vara med dig... alltid?
är det okej att jag låter bli? för att jag måste
är det okej att jag saknar dig... för alltid...




Fri vers av Jennie1127
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-04 15:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
från det här hållet och avståndet ser du ut och låter precis som
Meryl Streep i filmen Broarna i Madison Country
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127