Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December 2006.

Förlåt för att jag finns,
och förstör ditt ideal.
Kuggar alla dina tester,
inte följer din moral.


Förlåt för att ja tystnar
inte skrattar eller ler.
För att jag hela tiden tar och tar
men vädligt sällan ger.


Förlåt för att jag stänger
inte öppnar upp min dörr.
Men jag har ofriviligt ändrats
på grund av det som hände förr.


Förlåt för att jag sviker
drar mig undan långt från dig.
Förlåt för att ja springer
men inte tittar bakom mig.


Förlåt för att jag lämnar
att du får stå där utan hjälp.
Men jag vet hur allting brukar gå
på alla lassen jag har stjälpt.


Förlåt för att jag inte
klarar ge, vad du vill ha.
För att jag inte är allting det där
som du kanske önskar att jag va.


Förlåt men jag är vilse
har på nått sätt kommit bort
Önskar att jag hittar kartan
till mitt liv, som är för kort.

Förlåt, men du, jag letar
söker djupt, för att kunna se.
Vem flickan gömd i själen
under ytan, vem hon e´.


Förlåt, jag är förkommen,
är för upptagen med mig.
Men om jag finner vad jag söker,
kanske det finns plats för dig.




Fri vers av Mette.
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-12-04 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.