Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Två koppar svart kaffe


Två koppar svart kaffe

med skrattet lät du dina tårar falla


Bestört inför dess styrka

satt jag mittemot


Oförmögen att finna orden

som helade

la jag min hand i din


Vi drack två koppar svart kaffe till

och såg dagen gry




Fri vers av Eva Olsson
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-05 01:04



Bookmark and Share


  Marreb
Det var nog handen som var det som behövdes. Igenkännande dikt.
2007-08-01

    eva m h
Närvarande samvaro!
2007-07-27

  KonstigaKatter
Fint, omtänksamt, varmt och starkt som kaffet... "la jag min hand i din" - ibland är det precis det som behövs mest...
2006-12-05

    Herr Ångest
Så enkelt
så få rader
som ändå säger så mycket
den va stillsam, fin, orden är mjuka
men ändå så allvarliga
jag gillar den här
den är bra!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Olsson