Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembergrav

 

 

Ruttnade blommor

ruttnar ruttnande

där mellan den döde

och hans sten

en sten underlig

med mannens namn skrivit på

vidsträckt ut över världens slätter

och jag tänker på dig

 

Kyrklockor klingar

i morgonens tidiga timmas tystnad

och jag ler när jag lägger ännu en ros

till ruttnad där hos dig

Av samma sort är ni ju nu

båda av jord och himmel

 

jag ler

och de kramas

tyst uti graven

 

så som vi aldrig gjorde




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 124 gånger
Publicerad 2006-12-05 01:54



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vackert och vemodigt.

Men även väldigt stämningsfullt.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*