Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen

anar litet ljus
dagen blottad i rodnad
vid horisonten




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-12-05 07:26



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Här satte du text på min morgonupplevelse. Vi bor högt, varje morgon går jag till balkongen och tittar på himmel, trädtoppar och sjö, och så där ser det ut ofta.
2008-09-27

  Mangal VIP
ett fint fångat ögonblick
2006-12-06

  Gunwale VIP
Även jag ser en plirig blick sticka fram ovan berg och skägglav!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP