Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten är otroligt skön

Ifall jag skulle få gå iväg.
Någonstans där ingen kan höra mig.
Ingen kan försöka trösta eller se mig.
Då skulle jag bli lycklig.
Jag vill vara ensam utan att någon undrar.
Jag skulle bli lycklig. Lycklig utan allt ljud. Sitta och kolla på havet, tyst.
Allt som är tyst går bra.
Bara jag kommer här ifrån.




Fri vers av Ida2
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-12-05 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2