Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(ingen titel)

Det är kallt i mig nu
Som en frostnupen tulpan om våren
Det isar och krasar i alla mina kronblad.
Jag ser dig gå, ryggtavla och målmedvetna steg.
Om och om igen bakom slutna ögonlock

Det är kallt i mig nu
Hettan och värmen och livet var du
Kyla och tomrum och blåfrusna fingertoppar blir kvar
Som en aura runt din ryggtavla ser jag allt som är jag

Det är kallt i mig nu
Bortglömd av alla och mest av mig själv
Skriver jag mina memoarer i sanden
Vågorna tar allt utom ett ord, lämnar sanningen kvar
I sanden står bara ditt namn

Det är kallt i mig nu
Allt som var fint var visst du...




Fri vers av Lady_A
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-12-05 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A