Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom igen. ge inte upp!

Att bli kallad sär-barn, ****, bitch och sedan bara vifta iväg det med handen.
Inte orkat stå på sig.
Inte hållt upp en sköld utan bara tagit emot.
Stå emot, håll upp ett ljus.
Mot dina fiender.

De kanske förstår.




Fri vers av Ida2
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-12-05 15:42



Bookmark and Share


  Albert
det är skitbra!
2006-12-06

  Annika Gustafsson
ja de första orden kan bytas ut till mycket, vad som får en och känna igen sig det skulla bara kunna vara prickar där du satt in hora mm.

en tanke;-)

tänkvärd dikt
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2