Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är perfekt men ändå måste man vara det hela tiden


Hur kan jag tro att jag ska stå kvar
stå kvar och vara stark
efter allt som händer runt omkring
jag har aldrig varit så svag som nu

men pappas bekymmer måste vara mina bekymmer
och jag måste vara stark nu

Jag pendlar mellan lycka och total
deprission
i dina ögon är jag säkert ful också
som om det inte vore nog ändå

Man kan inte vara perfekt
när man inte är det
eller kan man det?
det gör ont i mig

Men när du trycker min hand i mörkret
så känns det åtminstone lite mindre svårt









Fri vers av Elie
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-12-08 14:49



Bookmark and Share


  Freeman
Vilken perfekt text om känslan att aldrig räcka till tillräckligt mycket...
Du är lika perfekt som en såpbubbla är perfekt rund! <3
2006-12-22

    Camillaa
Tänkvärd!
verkligen
/ C
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Elie