Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ad Venture


det ena

leder ofta till det andra
måndag till augusti
mars till söndag

och så vidare
allt vidare

risker tas     fel
begås             ibland
på ens egen bekostnad

ibland på andras
kostnad

är en utgift
som man får
något i gengäld för

en investering
i äventyret




Fri vers av alfa VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-12-06 12:51



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
insättningar och uttag
och för det mesta
är kontoutdragen slut
så då står man där
med tomma händer
2006-12-08

  Fredrik P. VIP
Instämmer. Hur bra som helst.
Livet som äventyr och frivillig risk
för en del och kanske ofrivillig
för andra. I vilket fall är sommar-
halvåret bäst för nya äventyr...
2006-12-06

  Roger VIP
Otroligt saklig dikt men ändå i stramheten blöder den av vemod. Vackert Alfa!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén