Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterljus

natten ljusare
än dagen i december
vid fullmånesken





Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 1271 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-12-05 21:17



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Suverän!
2008-09-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Suverän!
2008-09-27

    Tuva Lisa**
Ååh,Jättefin ! ;D Å bra skrivit.

En femma blir de här . (:

Å Andreas, det stavas visst med ett B i december
2006-12-06

  Mangal VIP
målande, enkelt och fullständigt
2006-12-06

  Gunwale VIP
Just det: vad är skillnaden mellan ljust mörker och mörkt ljus.......
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP