Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I syn på,från ett getto eller något liknande


I regnet av gevärskulor

 

 

Gatorna utanför

är fyllda utav knark och

polis. feat. everybody else

sirener sjunger

 

och varje dag min son

lämnar mig

för att gå till skolan

ber jag så intensivt

att jag nästan börjar gråta

ber för att han skall

komma hem igen oskadd till mig

 

ber så intensivt för att regnet av skott

inte skall ha satt sina spår i hans vackra avtryck

och jag önskar så, att alla vore som honom

ovetande, älskande, kärlek och vänlighet till alla

och jag önskar så att jag varit lika stark

 

som honom

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-12-06 01:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som inte bara berättar om kärlek till en son...nej den ger mig massor av bilder att fördjupa mig i...tack
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*