Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördröjd


i mörkret på natten då är det de syns
.. men ingen då ser dem

dess kroppar är svarta med ögon av skyns
.. men ingen tillber dem

de längtar som alla efter kärlek och hat
men ingen av dem kan gråta

det enda de vill är för oss som blev kvar
..





att minnas




Fri vers av MW
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-06 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW