Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en sån där deprimerad och arg filmflicka med svarta ringar runt ögonen och ett hjärta fyllt m

Bilden är instämplad i mina tankar
Ditt vita ansikte
och hennes armar runt omkring dig
för att du inte skulle falla

Men jag föll när jag såg dig
Tog någon imot mig?


Tårarna brände mot ögonen
Men jag får inte gråta nu
Inte då heller
Om jag gråter, gråter hon
Och om hon gråter, gråter jag
Jag fick inte gråta då
För då skulle hon bli rädd

Men tårarna rev mot mina kinder
Bakom hårslingorna
Forsade salvatten ner för mina kindben


Du hade blåa plastbitar
Och tusen sladdar
Klistrade till magen
Och på en skärm såg jag
hur ditt hjärta pumpade
hur du andades

Jag kunde inte andas
när blicken var fäst mot mätarna
Varför fick inte jag några blåa plastbitar?


Dunk dunk dunk
min kropp pulserade när han bar dig ner för trappan
I min hjärna spelades samma händelse upp
Hela tiden
Att han skulle halka, trilla, snubbla
När ditt huvud låg mot hans axel

\"Gå försiktigt nu pappa\"

Sminket är kvar sen igår
Utsmetat och blandat med tårar
Jag känner mig som en filmflicka ibland
När det regnar och jag gråter
med pannan lutad mot den kalla fönsterrutan

Väntar bara på reklampaus






Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-12-06 12:27



Bookmark and Share


  darque
Otroligt bra
2006-12-09

  hanziz
jag kunde inte sluta läsa den här!
wow va stark den var shiit!:O

men sorglig :( aaa jag vet inte vad jag ska säga jag säger bara jättebra skrivet!!!
2006-12-06

    crapcat
Den har var väldigt fin! Jag blir nästan gråtfärdig när jag läser den, väldigt bra, och rubriken är mycket passande.

Tack :)
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda