Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri själ

en fri själ färdas
mot månen som belyser
en sovande kropp




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-12-06 22:12



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
mycket intressant samt bra skriven!
2006-12-29

  Mangal VIP
Läckert. Gillar mycket. Ett scenario som möts.
2006-12-07

  KristinaE
Gott, kan se mig belyst i månens sken. Härligt fångat!
2006-12-06

    Lena Nilsson
Den här bilden gillar jag. Men det är inte alldeles ofarligt att lämna sin kropp...
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP