Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan

Kära

det viktiga
för dig var
att få ställa
frågan

men du ville
inte höra
svaret




Fri vers av Anders P VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-12-06 22:44



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sådana är vi väl lite till mans (och kvinns). Det pyser ut... Bra fångat.
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP