Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd ljuset och skratta



Skrattet;

alternativ uppvärmning
av offer
för decembermörker

en friskvårdande energikälla
som varken kräver utrustning eller kapital






Övriga genrer av Bim
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-07 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim