Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyckligaste dagen i mitt liv

 

 

Med blommor i mitt hår

Såg jag på dig

Du log med kostymen på

Kyrkan var fylld till bristningsgränsen

av båda de troende och de som endast kommit

för att de älskade oss så mycket

den lyckligaste dagen i mitt liv

och än existerar den inte




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 100 gånger
Publicerad 2006-12-07 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*