Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanebildad till ett offer

 

 

Snyftande

lyssnar du till snyftandet av världen

Gråtande gråter du för deras ovilja att gråta

tyst lyssnar du till tystnaden

måste plötsligt sjunga giftasvalsen

för att se om du ännu hör annat

än tystnanden

 

Som ett vanebildat offer i livet

krymper du inför det okända

och då även inför livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 130 gånger
Publicerad 2006-12-07 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*