Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett lejon mil bort

 

 

med postens ängel
kom ett Lejon på besök
mitt i den stressiga vardagen

mitt hjärta saktade ner
flera slag per minut
och plötsligt andades jag åter lugnt...

ord
lejonet gav mig
ord
som visar på hur fin världen är
när någon kan bry sig om
mil bort



mil efter mil

ändå
bryr du dig

din själ
ett konstverk i sig


tack




Fri vers av Xena
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-12-07 14:15



Bookmark and Share


  TiVa
Visst är det härligt att någon tänker på en, trots att man finns flera mil bort? Att skänka någon annan glädje kostar så lite.. Lite tid och tanke, det är allt som behövs.. och ibland ett litet frimärke.. :-)
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Xena