Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

backe


hur kan du slänga dig hårt nedför en backe och inte slå
dig och rulla snabbare än mig och så snabbt resa
dig och inte ha en fläck på det leende du hela tiden hade på
dig






Fri vers av baklänges
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-07 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
he. gammal favorit.
kom igen med samlingtänket
nu!
2007-01-02

  a h de v
ja what tha .. när jag slänger mej dör jag ju nästan för tusan, men jag vet vad du menar. otroligt skrivet.
2006-12-08

  molly crayons
'och så snabbt resa dig och inte ha en fläck
på det leende du hela tiden hade på dig'

är ett wowigt slut, tycker jag.
2006-12-07

    Dora
hård och obeveklig
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges