Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökarna


när andra vill finna kärlek
varför måste några

leta fel




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-12-08 06:58



Bookmark and Share


    Erika H
åhh... den bästa frågan idag...
som jag längtade, suktade och älskade
fick inget i retur
letade utan att känna
utan att se bakom ytan
och blev stukad
så härlig text...
mycket välskriven
erika
2006-12-14

    Idun 1
Finns två svar minst :-) man kan ju leta på fel ställen
också...
2006-12-09

    Idun 1
Intressant tanke, tror inte man letar fel,
det är känslan som bestämmer...
2006-12-09

  Daniel_78 VIP
en prallin,
med rubriken som grädde på moset,
2006-12-08

  Anders P VIP
Antagligen måste man ha fått erfara kärlek själv för att veta var man ska leta.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP