Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

kära

det sades
att liv
kännetecknas
av förmåga till
självläkning

men ingen
sa något om
självförbränning




Fri vers av Anders P VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:50



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Bra!
2006-12-08

  TiVa
exakt...
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP