Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tess; my fair lady


så går vi
mot en annan
undergång
och sagor
från förr
vrider sig
i nya riktningar
drottningdotter
på häst
rider
mot sin egen
solnedgång
fyrverkeri av
förlorade drömmar
glitter vid regnbågshorisont
skönaste avslut som
\'det var
en gång\'
och det är väl någonstans där
allting
börjar om




Fri vers av Tiny
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-08 07:33



Bookmark and Share


  Lola
Skriv en bok om Tess - jag BER.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tiny