Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har ett liv att förvalta på bästa sätt


Livet i vår jordiska borg

Det finns alltid en morgondag

där bortom viljans makt

Det finns alltid en möjlighet

det har skaparen på oss lagt

så mycket vi önskar och vill

i val mellan ont och gott

vår önskan att få komma till

en glädjerik framtid vår lott

men glädje bygger vi infrån

oss själva och lika med sorg

livet vårt är ett enda stort lån

som vi har i vår jordiska borg




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-12-08 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP