Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra bilder

kära

vi föll alltid för
de vackraste
bilderna av
kärleken

de visade sig
i backspegeln
vara de mest
förljugna




Fri vers av Anders P VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-12-08 10:23



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Suverän nr 2
2008-09-27

  Sanningsägaren VIP
ja.. så kan det vara
det är inte bara skenet
som bedrar...
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP