Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel väder

december luras
vinterkylan fattas än
vårfåglar sjunger




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-12-08 10:42



Bookmark and Share


    Idun 1
Fel väder, men rätt kläder??
Visst är allt uppochnervända
världen...
2006-12-09

    Bodil Sandberg
Ja nog känner man sig lurad...vart är snön som ska kittla mina sinnen...vart är det frasiga täcker under mina fötter...som skaaaaaaaaa finnas...vart är KÄNSLAN...av trygghet...-
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP