Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

jag känner mig tom
liksom ihålig

jag känner ju att jag finns där
men bara som ett skal

det enda som riktigt känns är mitt huvud
fast det är mest till besvär

jag har inte känt vinden på flera dar
men jag saknar den inte
jag har inte halkat på isfläckar på länge
för jag har inte gått ut

jag har sett in i ögon på främlingar
bakom en skärm

jag har sjungit, svurit och skrattat
men inget finns kvar

för idag är jag tom
fast jag finns ju ändå här




Fri vers av MW
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-08 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MW
MW