Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även den björn som sover kan vakna

 

 

Bortom nakna slätter

ligger en civilisation slumrandes

men även det som slumrar kan döda

 

Ty även den björn som sover kan väl vakna

aldrig kan vi någonsin vara säkra

 

Även de man inte tror kan 

eder någonsin skulle såra en

kan lika lätt endast låtsas sitt slumrande

och hugga när du minst anar det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-12-09 06:01



Bookmark and Share


  navigo
:) Tänkte spontant på Ryssland *S* sry. Fint!
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*