Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerligt

 

 

 

Jag

har alltid älskat dig

 

i en evighet

har

jag älskat dig

 

innerligt

 

Du

blir mig aldrig främmande

du

blir mig aldrig en sorg

 

Jag

har älskat dina ord

och dina gester

 

hur du rört

vid

min ängslan och vanmakt

 

Jag

har älskat dig

genom

gryning och skymning

 

när

vindarna vänt

bortom

och nära

 

alltid

har jag älskat dig

 

så ock i morgon

och i övermorgon

 

till

dess att Döden skiljer oss åt

 

Bs - 06

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-12-09 15:46



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
vackert Bodil !
2006-12-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja en otroligt vacker kärlekshyllning=)
2006-12-13

  prinscess VIP
det här var en varm och innerlig text om den eviga kärleken
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg