Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterland

I snö upp till knäna står jag
Kallt och vått
Isande, nariga tårar rinner ner för mina kinder

Himlen som lyser upp med
Miljoner
Biljoner
Triljoner
En massa jävla stjärnor helt enkelt
Men ändå är jag så ensam

Jag lägger mig i snön
Gör en snöängel
I ängeln ligger jag
Känner mig inte fullt så ensam längre

Kylan sprids längst med min rygg
Mina ögonlock så tunga
Kisar mot stjärnorna
Sträcker ut min arm

Snart så är jag där..




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-12-27 21:15



Bookmark and Share


  aftermath
oj vilken text!
men sista raden ger mig en viss oro....!
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1