Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro Bleu

 

Du som uppoffrade dig

kom att bli bedragen

 

Vid rättfärdigt hus
urklädd tystnad älskar jag

aldrig mer skall jag förmås att
vända bort min blick från insikten om
människosjälens vinning


ett stigande högre ljus


jag ser din hängivenhet
för detta enda som betyder något


En ängel är en kraft


Ängel    levererar ljus




Fri vers av Cattastropher
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-10 01:25



Bookmark and Share


  K*
hej bejb
jag har inget vettigt på lager
men det här är verkligen så
vacker läsning!
(det är alltså ditt fel att jag är stum;) )


'Vid rättfärdigt hus
urklädd tystnad älskar jag'

helt galet tjusigt! kan man finna nåt mer poetiskt?!
nope :)
2006-12-10

  Zara VIP
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ CATTAAAA är det där den där grejen du gjorde till bebisen??^^*
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher