Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yta och Inre


Yta

Det som skådar ditt öga, existerar inte.
Det är blott en bild som ditt inre sinne bildar, för att dölja den sanning som du fasar.
Denna sanning kommer en dag se dig i vitögat, jaga dig, sakta förinta dig.
Denna bild som existerar för att gömma det verkliga, håller inte i all oändlighet. Rasar inom en snar tid, måste byggas upp igen.
Bilden hjälper, hjälper en att glömma, att förtränga, att inte se det självklara.
Hjälper en att överleva livet, tills den dag då sanningen har kommit ikapp. Då sanningen lurar bakom nästa hörn. Då din chans till överlevnad minskar i procent. Då du ser döden i vitögat och måste möta den i en kamp på liv och död.




Fri vers av Willma
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-12-10 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma